Вучић: Кандидат за председника Скупштине Брнабић, за градоначелника Београда Шапић

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 20:39

Вучић: Кандидат за председника Скупштине Брнабић, за градоначелника Београда Шапић

Председник Србије и члан председништва СНС Александар Вучић изјавио је данас да је та странка предложила да кандидат за председника Народне скупштине Републике Србије буде Ана Брнабић, а да кандидат за градоначелника Београда буде Александар Шапић. FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/bs “Од кад >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам председник, и она (Ана Брнабић) је председник владе, али ће сада бити на другој најважнијој функцији у Србији. Она је најпозитивније изненађење у политици. Она је особа која је највише и најбрже напредовала“, рекао је Вучић.
Он је оценио да никада није видео некога “ко је том брзином учио“ и напредовао.
“Не знам како ћу ја да се навикнем, она ће имати много тога да покаже, и она је срећна и задовољна због новог изазова“, рекао је Вучић.
Он је истакао да је Брнабић заслужила да води једну од најважнијих политичких функција у земљи.
“Сви смо увек спремни за обнављање, амбиције, снаге, енергије, свега другог. Ако се добро покаже у Скупштини, Ана може да буде и председник, није била председник, никад се не зна“, рекао је Вучић.
Председник СНС Милош Вучевић је рекао да председништво даје пуну подршку Александру Шапићу као кандидату за градоначелника града Београда.
“Александар је, пре свега што се тиче политике и јавне функције, доказао, остварио резултате водећи или руководећи општину Нови Београд, градску општину Нови Београд и претходних, ево, готово непуне две године, главни град, град Београд“, рекао је Вучевић.
Председник Вучић је додао да је на будућим изборима циљ СНС победа на сваком месту.
“Неће бити лако, а где год изгубимо, честитаћемо противницима и идемо даље. Борићемо се“, рекао је Вучић.
Mali: Izbori za Beograd najvažniji do sada

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Кандидат за председника Скупштине Брнабић, за градоначелника Београда Шапић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.