Вучић примио новог шефа мисије Савета Европе у Београду Јаноша Бабића

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 11:51

Вучић примио новог шефа мисије Савета Европе у Београду Јаноша Бабића

Председник Србије Александар Вучић примио је данас у Председништву новог шефа мисије Савета Европе у Београду Јаноша Бабића и захвалио тој организацији на сарадњи која нашој земљи омогућава приступ стручном знању, великом искуству и ресурсима Савета Европе. Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Спорчић „Пожелео сам добродошлицу новом шефу Мисије у Београду Јаношу Бабићу и много успеха током мандата у нашој земљи. Разговарали смо о напретку Србије у спровођењу реформи и применама добре праксе ЕУ у бројним областима, као и о важности овог процеса за даљи напредак Србије ка европским интеграцијама“, објавио је Вучић на интаграму.
Вучић је навео да је искористио прилику да захвали Савету Европе на сарадњи, која нашој земљи омогућава приступ стручном знању, великом искуству и ресурсима ове организације, што омогућава Србији да ефикасније ради на реформама и унапређењу демократских процеса у земљи.
Vučić: Cilj da prosečna plata u Srbiji 2027. godine dostigne 1.400 evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић примио новог шефа мисије Савета Европе у Београду Јаноша Бабића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.