Вучић: Првог децембра биће готова пруга Београд-Суботица

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 08:47

Вучић: Првог децембра биће готова пруга Београд-Суботица

Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да верује да ћемо 1. децембра ићи брзом пругом Београд-Суботица за сат и десет минута. Фото: Танјуг/Предраг Митић „Па то више није иста земља. Волели ме или не волели ме, то је друга земља. Постоји могућност да петог марта треба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се изабере председавајући партнерства за вештачку интелигенцију, 29 земаља је у томе, најмоћнијих земаља света. Примили су и нас, зато што имамо институт за вештачку интелигенцију, зато што добро то радимо. Може да се деси, ми смо један од два фаворита. Ја и даље не верујем да ћемо ми да будемо, као што нисам веровао да ћемо да добијемо ЕXПО“, рекао је Вучић гостујући на РТС-у.
Он је истакао да на томе не може да ради неколико људи, већ да сви морамо да радимо на томе. „Не да олајавамо своју земљу, не да нападамо своју земљу, већ да се боримо за нашу земљу и да штитимо нашу земљу“, поручио је Вучић.
Говорећи о инфраструктури, Вучић је рекао да верује да ће ако се заврши експроприација на Чачанском делу, да ће завршити аутопут до Краљева.
„Од Београда до Краљева ћемо ићи за сат и петнаест минута. Завршићемо аутопут с друге стране и од Кошева до Трстеника, дакле до Врњачке бање, сат и 25 минута максимално. Завршићемо ове године у септембру или октобру најкасније и пут до Пожеге. Очас посла сте на Златибору, јер су то најгорих 21 км који нам је остало кроз Овчарско-Кабларску клисуру. Да не причамо о Ариљу, Ивањици и одласку доле ка Дугој Пољани. Дакле, завршићемо до Лознице, брзу саобраћајницу Шабац-Лозница, после аутопута од Руме за Шабац“, рекао је Вучић.
Додао је да ће ове године бити завршено и 19 километара пута Сремска Рача – Кузмин, као и брзу саобраћајницу до Пожаревца „То је све ове године готово. То је другачија Србија. То је друга енергија. А то не може да изгура само Вучић. И то не може да изгура само Ана или само Милош или само неко. Зато је потребно да сви у Србији навијамо за то да се тиме поносимо“, поручио је Вучић.
Vučić sa Mišelom o odnosima Srbije i EU

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Првог децембра биће готова пруга Београд-Суботица се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.