Сајам туризма у Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 21:31

Сајам туризма у Београду

Међународни сајам туризма у Београду, 45. по реду, биће одржан од 22. до 25. фебруара на Београдском сајму. Фото: WikimediaCommons/Milica Buha Под слоганом Авантура почиње овде биће промовисане домаће и иностране туристичке дестинације и атракције. Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Република Грчка.

Током четири сајамска дана у српској престоници ће се представити више од 400 излагача који ће на најбољи начин представити своју туристичку понуду. Иако ће и ове године у фокусу бити домаће туристичке дестинације, ни оне удаљеније неће бити недостижне.

„Камбоџа, Еквадор, Света Луција, Либија и Шри Ланка, такође имамо и земље које су препознале значај нашег сајма па се и враћају на њега- то су велика многољудна Индонезија, интересантна Куба као и афричка дестинација Сао томе и принципе. Све хале це бити пуне, биће ово веома озбиљан догађај, можда и најзначајнији у овом месецу у нашој земљи, кад је у питању туризам свакако најзначајнији“ каже Урош Кандић, државни секретар у Министарству туризма и омладине
Србија ће своје туристичке адуте представити у хали 4, кроз наступе Туристичке организације Србије, Туристичке организације Београда, као и многобројних локалних и регионалних туристичких организација.
Упоредо са Сајмом туризма биће одржан 19. Међународни сајам хотелско – угоститељске опреме HORECA-OPREMA. Радно време сајма је од 10 до 19 часова, док ће у недељу сајамска врата бити отворена до 18 часова.
Napreduje izgradnja petog mosta kod Novog Sada, deo Fruškogorskog koridora (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сајам туризма у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.