Карлсон отпутовао из Москве летом преко Београда

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Feb.2024, 10:35

Карлсон отпутовао из Москве летом преко Београда

Амерички новинар Такер Карлсон, који је у Москви направио интервју са руским председником Владимиром Путином, јутрос је са аеродрома Шереметјево напустио Русију, авионом на линији Москва-Београд, преноси агенција РИА Новости. Фото: Танјуг/AP Photo/Lynne Sladky, File На друштвеним мрежама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се појавила фотографија Карлсона у авиону, наводи руска агенција.
Портпарол Кремља Дмитриј Песков раније је потврдио да се Карлсон састао и разговарао са руским председником Владимиром Путином.
Очекује се да ће се интервју појавити на Карлсоновој страници на платформи Икс (Твитер) и на његовом сајту у ноћи између четвртка и петка.
Mask: Ako bi EU uvela sankcije Karlsonu, to bi bila uvreda za američku javnost

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Карлсон отпутовао из Москве летом преко Београда се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.