Чаушић: Локализован пожар у Кинеском тржном центру на Новом Београду

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 12:01

Чаушић: Локализован пожар у Кинеском тржном центру на Новом Београду

Начелник службе за ванредне ситуације Лука Чаушић изјавио је данас да је пожар у Кинеском тржном центру на Новом Београду у Блоку 70 локализован. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Чаушић је раније рекао за Танјуг да је срећа што нема жртава и повређених, као и да су ватрогасне службе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << успеле да спрече ширење пожара на локале иза центра. На гашењу пожара који је избио у Кинеском тржном центру у Блоку 70 на Новом Београду учествовало је 76 ватрогасаца – спасилаца са 25 возила, а ангажовани су и припадници добровољног ватрогасног друштва Матица Земун, четворо добровољних ватрогасаца са једним возилом, као и аутоцистерне Градске чистоће и Водовода.
Фото: Танјуг/Сава Радовановић У гашењу пожара учествовале су екипе и возила из ватрогасно спасилачких јединица Нови Београд, Земун, Кошутњак, Вождовац и Звездара, а на терену је и екипа Хитне помоћи.
Чаушић је рекао и да ће се узрок избијања пожара знати након гашења, када надлежне службе обаве увиђај.
Požar u Kineskom tržnom centru gasi 76 vatrogasaca sa 25 vozila

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чаушић: Локализован пожар у Кинеском тржном центру на Новом Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.