Виши суд у Београду одбацио последњи приговор, може да почне додела мандата

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 19:46

Виши суд у Београду одбацио последњи приговор, може да почне додела мандата

Виши суд у Београду одбацио је данас и последњи приговор на Укупан извештај о резултатима избора за одборнике Скупштине града Београда, чиме су београдски избори одржани 17. децембра 2023. године и поновљени на три бирачка места 30. децембра 2023. године окончани. Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Спорчић
Како је објаснио председник Градске изборне комисије (ГИК) Зоран Лукић, тиме су се стекли услови да ГИК решењем додели мандате кандидатима са изборних листа које су освојиле одборничке мандате, након чега ће отпочети рокови за сазивање конститутивне седнице Скупштине града Београда, саопштио је градски Секретаријат за информисање.
Према његовим речима, Виши суд је одбацио приговор бирача Наталије Стојменовић на Укупан извештај о резултатима избора за одборнике Скупштине града Београда, чиме је тај извештај постао правноснажан, односно коначан.

 
Вучић: Повезивање са Азијом од кључног значаја

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Виши суд у Београду одбацио последњи приговор, може да почне додела мандата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.