Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 21:41

Нове бесрамне лажи Ђиласове опозиције: Највише их боли пораз у Београду

Кривца за пораз ђиласовци ни овај пут нису видели у себи, антидржавној политици коју воде и запањујућем антиталенту за политику уопште, него по старом обичају – у народ. Фото: 24 седам Прошли су још једни избори у Србији на којима је Српска напредна странка однела убедљиву победу, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чиме је потврђена подршка народа политици коју ова партија и председник Србије Александар Вучић воде. С друге стране, Ђиласова опозиција претрпела је још један убедљив пораз, освајајући дупло мање гласова од СНС.
Кривца за пораз ђиласовци ни овај пут нису видели у себи, антидржавној политици коју воде и запањујућем антиталенту за политику уопште, него по старом обичају – у народу. Сви су им били криви, од како кажу глупог народа који их не разуме до измишљене крађе на изборима иако су сви релевантни посматрачи изјавили да су избори протекли без већих проблема.
СНС направио историјски резултат на Врачару Ипак, највише их је заболео пораз у српској престоници, с обзиром да су очекивали да ће коначно да заседну у фотеље у градским институцијама. Због тога су одмах после пораза почели са ширењем својих, већ добро познатих лажи и манипулација. Тим поводом се јавности саопштењем обратио и Општински одбор СНС Врачар.
– Пошто не могу да схвате да их народ неће, и јасно види њихове бескрупулозне политичке амбиције да опет угоде само себи на штету грађана Србије и Београда, они опет измишљају фантомске бираче на Врачару. Очигледно никако не могу да преболе поразе, и што више не наносе штете централним београдским општинама где је бивши режим у просеку владао око 20 година, а на Врачару 24 године све до 2016. године – наводи се у саопштењу и додаје:
– Сада их боли што је листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ направила историјски резултат, и што је СНС освојила скоро 11.000 гласова. И не само то, сваке изборе од 2012. године па до данас СНС осваја све више и више гласова и правда поверење врачараца.
Ухваћени у лажи Општински одбор СНС Врачар је таксативно навео и лажи у којима су ђиласовци ухваћени.
– Један од нових примера њихових лажи је што наводе разне улице, и за сваку од њих лажну причу, као на пример са Улицом Кнеза Страцимира број 39 где наводе да је пријављено 12 бирача на градилишту. Увидом у бирачки списак свих 12 бирача на тој адреси гласа ту више од 10 година и то су бирачи који су живели ту, и који су у грађевинској дозволи на објекту. Исто тако лажни наводи и за адресу Улица Генерала Хорватовића. И ту су у питању исти бирачи као и на претходним изборима. Затим, спомињу фантомске бираче у Мутаповој улици број 1 и број 3. Опет лаж – на тој адреци нема ниједан бирач уписан.
Фото: M.K/ATA Images Понављају исте измишљене приче годинама. Прошле године су измислили да је 25 бирача пријављено на Новопазарску улицу број 6, иако тај кућни број не постоји, па је немогуће пријавити било кога на ту адресу – наводи се у саопштењу.
Врачарци памте махинације Ђиласоваца ОО СНС Врачар додаје и да Ђиласови опозиционари „очигледно хоће да се лажима бране од судских процеса и да Врачарци забораве шта је Драган Ђилас са његовим људима попут Бранимира Банета Кузмановића и екипе радио по Врачару“.
– Подсећамо да је 2016. утврђено после промене власти на Врачару да не постоји документација за 5.354,02 квадрата пословног простора на Врачару, да су застарела и ненаплаћена потраживања у вредности од око 5,5 милиона евра. Притом је утврђено да је до 2016. године нестало 70 станова рушењем, или припајањем, да има 261 стан који више није у поседу Општине Врачар. Увидом у базу података РГЗ утврђено је да од укупно 421 стана ГО Врачар није у могућности да користи 160 станова, а од ових 261 станова 103 су спорна. Када саберемо вредност пословног простора и несталих станова долазимо до цифара од неколико десетина милиона евра. Плус ненаплаћена потраживања за издавање пословног простора од којих је застарело преко 582 милиона динара, а ненаплативо преко 187 милиона динара. Они пате за временима када су отимали од грађана Врачара – наводи се у саопштењу.
Фото: Amir Hamzagic/ATAImages Посебно је занимљиво то што се опозицији на све стране привиђају фантомски бирачи, а да их не виде у својим редовима. Наиме, како су навели из ОО СНС Врачар управо је функционер Ђиласове листе гласао у Београду иако сви знају да је из Новог Сада.
– Када већ причамо о фантомским бирачима, зар није њихов високи функционер ССП-а Борко Стефановић новосађанин који гласа на Врачару? Да ли је и он фантомски бирач? Срећа је да грађани знају какви су, да не подлежу њиховим лажима. Хвала врачарцима на подршци – наводи се у саопштењу Општинског одбора Врачар СНС.
Milenko Jovanov (SNS): Podrška koju smo dobili je čast i velika obaveza. Dešavanja u Kikindi i o kancelariji narodnog poslanika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нове бесрамне лажи Ђиласове опозиције: Највише их боли пораз у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.