Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 18:42

Ђиласова НАТО опозиција иде на све или ништа: „Дан Д“ је дочек српске Нове године – желе тоталну блокаду Београда!

Откривено је и који су план сковали како би направили потпуни хаос. Фото: PrtSc НАТО опозиција предвођена тајкуном Драганом Ђиласом планира да 13. јануара, пред дочек Српске нове године, уведе престоницу у тотални хаос.
Ђиласу и његовој свити није било довољно што су урнисали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << градску Скупштину, недељу дана касније малтретирали становнике Београда блокирањем главних градских саобраћајница, па су сада одлучили да оду и корак даље.
Како смо већ писали, опозиција има план да блокира престоницу, 13. јануара, за дочек Српске нове године. Сад је откривено и који су план сковали како би направили потпуни хаос. Према сазнањима од људи блиских врху руководства „Србије против насиља“, Ђилас и његови пајтоси намеравају да заиграју на све или ништа! Неко их је саветовао и направио план како да најефикасније направе хаос у Београду.
То су желели и 30. децембра, али их је тада омео Проглас и Бјелогрлић, који је на крају отишао у Америку.
Најпре ће да блокирају раскрсницу Немањине и Кнеза Милоша, а потом и још неке кључне саобраћајнице, укључујући и Бранков мост.
Планирају да ту остану неколико дана и изазову потпуни колапс у престоници. Требало би да се појави и Мариника Тепић, која ће да објави да је спремна на нову жртву. Посаветовали су је да јој је штрајк глађу донео ореол мученице.
Sedam meseci je trebalo đilasovcima da priznaju da su uvećali broj okupljenih za 500%! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласова НАТО опозиција иде на све или ништа: „Дан Д“ је дочек српске Нове године – желе тоталну блокаду Београда! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.