Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 21:09

Спремају терор за српску Нову годину: Ђиласовци одлучни да загорчају живот Београђанима!

Како пише „Време“, многи међу опозиционарима нису превелики оптимисити да ће моћи да сакупе довољан број људи, али како наводе, настављају „борбу против изборне крађе“. Фото: Танјуг/ Раде Прелић Прозападна опозиција окупљена око губитничке коалиције Драгана Ђиласа „Србија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << против насиља“ спрема се да загорча живот грађанима Београда, а информације о новом протесту у престоници полако почињу да се појављују у тајкунским медијима.
Тако је на порталу тајкунског недељника „Време“ освануо тект под насловом „Протести, институције, Запад: Шта планира опозиција после празника?“ у коме се наводи да ће наредни протест прозападне опозиције бити одржан 13. јануара.
Фото: PrtSc Како и само „Време“ пише, многи међу опозиционарима нису превелики оптимисити да ће моћи да сакупе довољан број људи, али како наводе, настављају „борбу против изборне крађе“.
Јасно је да је опозиција коју контролише Ђилас на све спремна па и да уништи Београђанима и свим гостима Београда и српску Нову годину, баш као што су то урадили 31. децембра.
Да све буде горе, опозиција ће покушати, баш као што је то пробала за Нову годину, да уништи посао хотелијерима, таксистима и угоститељима!
Obrađena sva biračka mesta, lista „Srbija ne sme da stane“ osvojila 46,75 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спремају терор за српску Нову годину: Ђиласовци одлучни да загорчају живот Београђанима! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.