Вучевић: Представници бившег режима покушали да паралишу Београд, народ их неће

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Dec.2023, 16:17

Вучевић: Представници бившег режима покушали да паралишу Београд, народ их неће

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је данас да су се представници бившег режима одлучили на покушај паралисања центра Београда у данима новогодишњих празника након што су увидели да насиљем неће успети у намери да изазову хаос, сукобе и насилну промену >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << власти. Фото: Танјуг/Раде Прелић „Знају они врло добро да их народ неће. То се показало на изборима, то се показало поново и на овим скуповима који су окупили тек по неког активисту опозиције.
Ни гласачи Ђиласове листе више не верују Ђиласу, што најбоље доказује мали број окупљених демонстраната на данашњем скупу код Теразијске чесме“, навео је Вучевић.
Лидер напредњака је изразио жаљење што су Београђани данас и претходних дана имали проблема са кретањем кроз престоницу, баш онда када се традиционално припремају новогодишњи и божићни празници.
„Сигуран сам, да је убедљивој већини Београђана драго што припадници бившег режима неће бити у прилици да воде главни град у наредне четири године. Упропастили би им много више од припреме дочека Нове године. Иза себе би оставили празну касу, нереализоване пројекте и девастиран град. Баш као и 2012. године“, истакао је Вучевић.
 
RIK: Odbijeni prigovori SPN i Zavetnika na rešenja nekoliko izbornih komisija

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучевић: Представници бившег режима покушали да паралишу Београд, народ их неће се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.