Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Dec.2023, 17:45

Шапић се извинио Београђанима и гостима престонице због нелегалних блокада

Председник Привременог органа града Београда Александар Шапић извинио се свим Београђанима и гостима српске престонице због незапамћених саобраћајних гужви, а које су, како је навео, узроковане нелегалним блокадама главних саобраћајница. Фото: Танјуг/Секретаријат за информисање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Града Београда Он је подсетио да су саобраћајне гужве уобичајене око новогодишњих и божићних празника, али и нагласио да су данашње додатно узроковане једном мањом групом неодговорних људи.
„Неколико десетина људи је одлучило да блокира главне улице града Београда и да направе потпуни колапс у саобраћају. Поново се извињавам свим Београђанима и великом броју туриста који традиционално у ово доба године бораве у главном граду Србије што су због неколицине неодговорних људи данас остали заробљени у саобраћају“, истакао је Шапић.
Како се наводи у саопштењу Беоинфа, Шапић је упутио апел људима који блокирају саобраћајнице да не раде такве ствари, и не ремете живот обичних грађана без обзира, како је рекао, на њихове мотиве и различите политичке ставове. Подсетио да су кључне саобраћајнице блокиране на потпуно нелегалан начин, без законских пријава скупа и додао да на тај начин узурпирају свакодневни живот Београђана.
„Због тога, као први међу једнакима у Граду Београду, апелујем и молим те људе да овакве ствари не раде и да не долазимо у ситуацију да полиција мора да интервенише“, указао је Шапић.
Студенти који траже отварање бирачких спискова су данас од 12.00 сати блокирали раскрсницу Улице кнеза Милоша и Бирчанинове, и најавили да ће ту остати 24 часа.
Teško licemerje lažnih „studenata“: Maltretiraju građane, kuvaju pasulj na ulici, spremaju muziku, a besne zbog koncerata na Trgu! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шапић се извинио Београђанима и гостима престонице због нелегалних блокада се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.