Venčavajte se, Jagodinci, opština časti !

Izvor: Istinomer.rs, 26.Jan.2011, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčavajte se, Jagodinci, opština časti !

"Neženjama sa područja Jagodine treba ponuditi 3.000 evra pomoći iz lokalnog budžeta, ako se odluče na ženidbu." Gradonačelnik Jagodine predložio je pomoć neženjama, u cilju borbe protiv "bele kuge". Predlog je razmatrala i usvojila Skupština Jagodine.
"Odbornici Skupštine Jagodine, danas su doneli odluku o jednokratnoj pomoći od 3.000 evra bračnim parovima koji prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Istinomer.rs << put stupaju u brak, a jedno od njih ima više od 38 godina."
Tanjug, 23. 12. 2010. godine


Odluka se primenjuje od 1. januara ove godine, a prvi bračni par je već dobio novac.
"Dragana Ilić (39) iz sela Duboka kod Jagodine i Goran Paunović (35), koji su se juče venčali, prvi su mladenci koji su dobili 3.000 evra od Skupštine grada Jagodine za starije bračne parove."
Blic, 24. 1. 2011. godine


Ispunjeno obećanje gradonačelnika Jagodine.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.