Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVER JE ‘ZAKLJUČAN’ DA LI ĆE BITI I JUG: Nova poruka Delija, kako će UEFA sad reagovati? (FOTO) (VIDEO)

UEFA je severnu tribinu „zaključala“ zbog transparenta koji su navijači Zvezde istakli protiv Florijane u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope („Bebe nek se rađaju, poruka je severa…“), a sada je usledila još jedna poruka u sličnom „tonu“.
Najvatreniji navijači Zvezde istakli su transparent na kom je pisalo „Bebe nek se rađaju, poruka je juga, nećemo da Srbijom vlada bela kuga„, uz već >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uobičajenu pesmu „UEFA mafija“.
Da li će krovna evropska fudbalska organizacija reagovati i ovog puta, ili će Zvezda proći bez sankcija, saznaćemo verovatno uskoro.
Pogledajte kako je to izgledalo:
(Youtube/HotSport)
Sa stadiona „Rajko Mitić“, Darko Noveski
 
The post SEVER JE ‘ZAKLJUČAN’ DA LI ĆE BITI I JUG: Nova poruka Delija, kako će UEFA sad reagovati? (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PORUKA KOJU NE SMEMO DA ZABORAVIMO: Delije razvile transparent koji nema veze sa fudbalom i oduševile Srbiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2017

Crvena zvezda i Irtiš u borbi za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope...Navijači Crvene zvezde su uoči meča sa Irtišom napravili zanimljivu koreografiju na južnoj tribini, na kojoj su večeras smešteni zbog kazne UEFA, a tokom duela sa kazahstanskim timom u drugom kolu kvalifikacija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.