Žena poginula  u udesu!

Izvor: Novine novosadske, 24.Feb.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena poginula u udesu!

Policija foto doznajemo.com ilustracijaU teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Novi Sad – Beograd poginula je B.M. (30) iz vojvođanske opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << Vrbas, kad je autom “seat ibica” udarila u neobležene betonske stubove buduće naplatne rampe.
Novosadska televizija javila je da je do nesreće došlo u večernjim časovima, u petak, 22. februara, kad se „seat“ somborskih registarskih oznaka kojim je upravljala B.M. zakucao u neobeležene stubove.
Žena je preminula na putu ka Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.
Prema prvim saznanjima, žena je bila sama u automobilu u trenutku nesreće. Samo pre tri dana na istom mestu, u saobraćajnoj nesreći dve osobe su lakše, a jedna teže povređena.

Pogledaj vesti o: Seat

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Žena poginula na mestu nesreće zvezda “Granda”

Izvor: Telegraf.rs, 25.Feb.2013, 01:30

U subotu uveče B. M. (30) iz Vrbasa poginula je kada je "seat ibicom" udarila u neobeleženi betonski stub naplatne rampe. Nesreća se dogodila na istom mestu gde su dan ranije učesnici "Zvezda Granda" imali udes

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.