Izvor: Blic, 26.Jun.2020, 14:44

Žena kod "Geneksa" umalo izazvala sudar kada se zaustavila nasred autoputa da pokupi drugaricu: "Rekao sam joj da ugrožava bezbednost, a ona je POČELA DA SE SVAĐA" (VIDEO)

Sumanuta vožnja, nepoštovanje saobraćajne signalizacije, prava prvenstva kod skretanja i zaustavljanje nasred autoputa tamo gde to nije predviđeno, pa ni dozvoljeno, samo su neki od razloga zbog kojih dolazi do saobraćajnih nezgoda. Ovaj put, na sreću, nesavesni vozač nije izazvao nikakav sudar ponajviše zahvaljujući vozaču koji se nalazio iza njega na autoputu kod kule "Geneks" u Novom Beogradu. Naime, kako se vidi na snimku koji je snimio Fabian Vendrig nepoznata žena se odjednom zaustavila nasred trake da bi pokupila drugaricu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.