Žena i dve devojčice povređene na autoputu ka Šidu

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena i dve devojčice povređene na autoputu ka Šidu

Žena (42) i dve devojčice od 13 i 15 godina povređene su jutros nešto pre 6.00 časova u saobraćajnoj nesreći na autoputu ka Šidu posle skretanja za beogradski aerodrom "Nikola Tesla", rečeno je u Hitnoj pomoći.

Foto: MONDO, Mario Milojević

  Portparolka te službe Nada Macura kazala je agenciji Beta da je do nezgode najverovatnije došlo kada je njihov automobil izleteo s puta i prevrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se i dodala da su dve lekarske ekipe ukazale pomoć povređenima i prevezle ih u Urgentni centar.

Srećom, sve tri su imale lakše povrede.

Ona je kazala da su noćas ekipe Hitne pomoći 15 puta intervenisale na Bir festu zbog alkoholisanih ljudi, nekoliko lakših povreda i gušenja od astme.

Ispod Mostarske petlje oko 3.10 dogodila se saobraćajna nezgoda zbog koje su dve osobe bez vidljivih povreda prevezene u Urgentni centar.

TRAGEDIJA: Dečak poginuo od strujnog udara

Muškarac (40) zadobio je lakše povrede u udesu u Dobanovcima sinoć oko 20.00 časova zbog čega je takođe prevezen u Urgentni centar, kao i žena (52) koja je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi na mostu Gazela oko 19.00 časova.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je ukupno 128 puta od čega su 34 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Žena i dve devojčice povređene na autoputu ka Šidu

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2017

Žena (42) i dve devojčice od 13 i 15 godina lakše su povređene jutros nešto pre 6.00 časova u saobraćajnoj nesreći na autoputu ka Šidu posle skretanja za beogradski aerodrom "Nikola Tesla", rečeno je u Hitnoj pomoći...Portparolka te službe Nada Macura kazala je agenciji Beta da je do nezgode...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.