Završeni radovi od Tošinog bunara do Gazele

Izvor: S media, 28.Avg.2010, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeni radovi od Tošinog bunara do Gazele

Radovi na obnavljanju kolovoza autoputa E-75 od "Tošinog Bunara" do mosta "Gazela" danas su završeni, a saobraćaj normalizovan, izjavili su nadležni u Javnom preduzeću "Putevi Srbije".

Otvoren je poslednji deo obnovljenog auto-puta od 300 metara čime se, kako navode u tom preduzeću, završavaju radovi na urbanom delu auto-puta u dužini od tri kilometra, koji prolazi kroz Novi Beograd.

Radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su na tom delu završeni pet dana pre roka, a nastaviće se na delu prema aerodromu "Nikola Tesla" u dužini od 1,5 kilomatra.

U "Putevima Srbije" su najavili da bi do 15. oktobra trebalo bi da budu završeni radovi na osam kilometara desne strane auto-puta od aerodroma "Nikola Tesla" do grada i 4,5 kilometra leve strane iz pravca Šida ka Beogradu.

Ukupna vrednost obnavljanja 26 kilometara auto-puta je oko 26 miliona evra, a planirano je da radovi traju 18 meseci, do novembra 2011. godine.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVRŠENI RADOVI NA AUTOPUTU OD TOŠINOG BUNARA DO GAZELE

Izvor: Kurir, 28.Avg.2010

BEOGRAD - Radovi na obnavljanju kolovoza autoputa E-75 od "Tošinog Bunara" do mosta "Gazela" danas su završeni, a saobraćaj normalizovan, izjavili su nadležni u Javnom preduzeću "Putevi Srbije"...Otvoren je poslednji deo obnovljenog auto-puta od 300 metara čime se, kako navode u tom preduzeću,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.