Završen deo radova na E-75

Izvor: B92, 27.Avg.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen deo radova na E-75

Beograd -- Radovi na obnavljanju kolovoza tri kilometra međunarodnog autoputa E-75 kroz Novi Beograd danas su završeni i saobraćaj se normalizuje.

Predstavnik javnog preduzeća "Putevi Srbije" Miodrag Jocić rekao je da se danas otvara poslednji deo obnovljenog autoputa od 300 metara.

"Time završavamo radove na urbanom delu autoputa, od mosta Gazela do Tošinog bunara u dužini od tri kilometra", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je on.

Jocić je kazao da su radovi na tom delu završeni pet dana pre roka, a nastaviće se na delu prema aerodromu "Nikola Tesla" u dužini od kilometra i po.

Jocić je najavio da će do 15. oktobra biti završeni radovi na osam kilometara desne strane autoputa od aerodroma "Nikola Tesla" do grada i četiri i po kilometra leve strane iz pravca Šida ka Beogradu.

Ukupna vrednost obnavljanja 26 kilometara autoputa je oko 26 miliona evra, a planirano je da radovi traju 18 meseci, do novembra 2011. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.