Zavejani putnici dobili kazne za nepropisno parkiranje

Izvor: Njuz.net, 11.Dec.2012, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavejani putnici dobili kazne za nepropisno parkiranje

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Bahati vozači satima nisu pomerali automobile


NOVI SAD, 11. decembar 2012, (Njuz) – Putnici koji su noć između subote i nedelje, kao i veći deo nedelje, proveli zavejani na autoputu između Subotice i Novog Sada, dobili su kaznu za nepropisno parkiranje, saznaje Njuz.
Iz „Puteva Srbije“ su saopštili da njihovi radnici nisu intervenisali tokom prva dva sata, nadajući se da će putnici sami pomeriti vozila, ali da su se na ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << nepopularnu meru opredelili kada su videli da vozači ni nakon nekoliki sati nemaju nameru da pomere svoje automobile.
- Blokiranje bilo kog puta može da veoma oteža saobraćaj, a pogotovu ako je reč o tako frekventnom kao što je autoput Subotica-Novi Sad. Dodatna otežavajuća okolnost je ta što su vozači blokirali autoput tokom snežnih padavina, koje već same dovoljno komplikuju vožnju – izjavio je Igor Kovačević iz „Puteva Srbije“ i dodao da su bahati vozači krivi što su blokirali put brojnim kamionima za čišćenje snega.
- Da su se putnici makar parkirali u zaustavnoj traci, možda bismo im i progledali kroz prste, ali odakle nekome ideja da na autoputu stoji po nekoliko sati u srednjoj, ili čak u traci za preticanje – pita se Kovačević.
Ognjen Cekić, koji je u svom Golfu proveo preko pet sati na ovom putu, kaže da se šokirao kada mu je prišao saobraćajac koji je počeo da mu piše kaznu za nepropisno parkiranje.
- Pokušao sam da mu kažem da nisam kriv i da ne mogu da pomerim automobil, na šta mi je rekao da sam u tom slučaju morao da upalim četiri žmigavca, stavim trougao na propisnu udaljenost i obučem zeleni prsluk – kaže ovaj vozač.
Marko Dražić
Inspiracija: Zavejani putnici plaćali putarinu

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.