Zatvorene krajnje leve trake

Izvor: B92, 25.Jul.2010, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorene krajnje leve trake

Na mostu "Gazela" od 25. jula se za saobraćaj zatvaraju krajnje leve trake u oba smera, a vozila će moći da se kreću srednjim i krajnjim desnim trakama, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za saobraćaj.



Radi se o početku naredne faze radova na rekonstrukciji tog beogradskog mosta, pri čemu će ulivne rampe na most "Gazela", iz pravca Savske ulice i Bulevara vojvode Mišića, kao i izlivne rampe ka Topčiderskoj zvezdi i Ulici kneza Miloša ostati i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dalje zatvorene za saobraćaj.

Na snazi je i dalje režim saobraćaja uspostavljen zbog izvođenja treće i četvrte faze radova na autoputu između kružnih petlji kod "Beogradske arene", a privremeni režim rada linija javnog prevoza u zoni radova ostaje nepromenjen.

Iz gradskog Sekretarijata ponovili su apel sugrađanima da u toku trajanja radova na "Gazeli" maksimalno koriste vozila javnog prevoza, kako bi se umanjile gužve u zoni radova i na alternativnim pravcima.

Izvor - BlicOnline

Fotografija - Martina Anđelković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.