Zatvorena leva traka autoputa od Niša ka Beogradu

Izvor: Studio B, 09.Jul.2012, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorena leva traka autoputa od Niša ka Beogradu

Zbog izvođenja radova na rehabilitaciji autoputa zatvorena je leva kolovozna traka, u smeru od Niša ka Beogradu,kod Bubanj potoka, u dužini od 520 metara.

Vozila koja se kreću u smeru ka gradu i prolaze kroz naplatnu stanicu “Bubanj potok”, upućuju se na suprotnu kolovoznu traku i za kretanje koriste preticajnu traku ka Nišu, sve do dela puta kada se kroz tehnički prolaz vraćaju u kolovoznu traku ka gradu.

U ovoj fazi radova omogućeno je uključenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i isključenje vozila sa Kružnog puta na autoput.

Od sutra u 16.00 sati privremeno će biti zatvorena celokupna desna traka autoputa E-75, na novoizgrađenoj Batajnica - Dobanovci u dužini od oko dva kilometra. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom autoputa. Ovakav izmenjeni režim saobraćaja na snazi je narednih 15 dana.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.