Zaplenjeno blizu 27 kilograma marihuane kod Vranjanca: On pobegao i za njim se intenzivno traga

Izvor: OkRadio.rs, 12.Apr.2023, 10:44

Zaplenjeno blizu 27 kilograma marihuane kod Vranjanca: On pobegao i za njim se intenzivno traga

Na autoputu kod naplatne rampe u Preševu, saobraćajna policija pronašla je u vozilu vranjskih registarskih oznaka 26, 4 kulograma marihuane. Kako navode iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, podneta je krivična prijava protiv Vranjanca  H.F., starog 33 godine, zbog ovog krivičnog dela, tačnije „neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“. Biljna materija, za koju se osnovano sumnja da je marihuana pronađena je u 24 vakuum pakovanja. Vranjanac je u bekstvu i za njim se intenzivno traga. S.T.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Zaplenjeno blizu 27 kilograma marihuane: Muškarac pobegao i za njim se intenzivno traga

Izvor: OkRadio.rs, 12.Apr.2023

Na autoputu kod naplatne rampe u Preševu, saobraćajna policija pronašla je u vozilu vranjskih registarskih oznaka 26, 4 kulograma marihuane. Kako navode iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, podneta je krivična prijava protiv  H.F., starog 33 godine, zbog ovog krivičnog dela, tačnije „neovlašćena...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.