Zadržavanja putničkih vozila na granici do pola sata

Izvor: RTS, 05.Avg.2015, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadržavanja putničkih vozila na granici do pola sata

Putničkih vozila se na graničnim prelazima zdražavaju od 15 do 30 minuta, podaci su Uprave granične policije.
Auto-moto savez Srbije saopštava da granični prelaz Sremska Rača, gde je juče održana centralna manifestacija povodom Dana sećanja na stradanje i progon Srba, danas radi uobičajno.
Saobraćaj se na autoputu na delu kod Velike Plane u smeru ka Nišu obavlja bez zastoja, ali s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je u turističkoj sezoni intenzitet saobraćaja promenljiv, vozači koji planiraju put ka Nišu iz pravca Beograda mogu da koriste obilazni put.
Obilazni put vodi preko Mladenovca, Smederevske Palanke i Velike Plane ili isključenja sa autoputa za Požarevac, preko Male Krsne, Osipaonice i Lozovika do Velike Plane gde se uključuje na autoput ka Nišu.
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 86 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 37 ljudi povređeno.
Istovremeno, u Beogradu zabeleženo je 45 saobraćajnih nezgoda u kojima je 15 osoba povređeno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Na Gostunu zadržavanja na izlazu iz Srbije oko 40 minuta

Izvor: Blic, 06.Avg.2015, 07:42

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 15-30 minuta, osim na graničnom prelazu Gostun, gde su zadržavanja na izlazu iz Srbije oko 40 minuta...Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije (AMSS), vozače očekuju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.