Izvor: Blic, 04.Avg.2020, 12:30

ZAVRŠENA OBNOVA OKO 140 KM AUTO-PUTA U Srbiji se 160 miliona evra godišnje izdvaja za rehabilitaciju i rekonstrukciju puteva

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas da je u ovoj godini, do sada, završena rehabilitacija oko 140 kilometara autoputa, od planiranih 191 kilometar na Koridoru 10.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pregovori sa Kinezima za brzu prugu do Niša i Preševa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2020

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas da se već vode pregovori sa kineskom kompanijom CRBC o izgradnji brze pruge od Beograda do Niša i Preševa i da bi u naredna tri meseca trebalo da bude pripremljen predlog komercijalnog ugovora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.