Vučić okrenuo leđa Srpskoj, traži da “spuste tenzije”

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić okrenuo leđa Srpskoj, traži da “spuste tenzije”

Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je još jednom u nedelju Republiku Srpsku da "spusti tenzije" po pitanju referenduma o Danu RS. "Nama su potrebni mir i stabilnost, više nego ikada", rekao je Vučić na otvaranju deomice autoputa Banjaluka-Doboj, kod Prnjavora.

Srpski premijer je rekao da mi danas želimo da gradimo, a ne da rušimo.

- Ne grade se autoputevi da bi njima išli tenkovi, već da bi povezivali ljude iste vere i nacije, ali i različitih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vera i nacija - rekao je Vučić.

On je naveo i da "želimo da prebrojavamo radna mesta, fabrike i kilometre autoputeva, a ne da, kako to neki rade, prebrojavamo vojnike, niti mrtve".

- Moramo da znamo šta nam je cilj. Zato molim rukovodstvo RS, jer znam koliko su odlučni, i nećete čuti reč pritiska, niti je to moguće između braće, ali je moje da vam kažem, da uvek uradite sve što možete da tenzije sputite i da tenzije smirite - istakao je Vučić i dodao da ćemo u miru najbrže da napredujemo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vučić još jednom pozvao Republiku Srpsku da spusti tenzije

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Sep.2016

PRNJAVOR - Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas, još jednom, Republiku Srpsku da spusti tenzije..."Nama su potrebni mir i stabilnost, više nego ikada", rekao je Vučić na otvaranju deomice autoputa Banjaluka- Doboj, kod Prnjavora...Premijer Srbije je rekao da mi danas želimo da gradimo,...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.