Vučić: Samo kada se radi i gradi, tu je i rezultat

Izvor: Večernje novosti, 19.Maj.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Samo kada se radi i gradi, tu je i rezultat

Na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas je objavljena poruka da kada nešto radite i gradite onda dođe i rezultat Na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas je objavljena poruka da kada nešto radite i gradite onda dođe i rezultat."Nešto radite i gradite, i za to vam je potrebno vreme i onda se pokaže rezultat", poruka je na nalogu "budućnostsrbijeav", koja je objavljena nakon što je juče otvoren južni krak koridora 10 kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Grdeličku klisuru.Pročitajte još - VUČIĆ SVEČANO OTVORIO AUTOPUT: Kiptim od sreća, radosti i ponosa, za ovako nešto veliko, moćno i lepo, što nadilazi naše snove (FOTO+VIDEO) Uz poruku je objavljen i kratak video na kome se vidi da se i predsednik Vučić lično provozao tim putem u subotu uveče. View this post on Instagram "Srbija mora da nastavi da se takmiči sa sobom, sa svojim manama, da nastavi da ih pobeđuje, da ih prevazilazi. Ali Srbija mora da se takmiči i sa svima, svi napreduju, to je stalna utakmica. Građani Srbije treba da budu ponosni na ovo što smo zajedno izgradili." A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on May 19, 2019 at 2:19am PDT

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Samo kada se radi i gradi tu je i rezultat

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2019

BEOGRAD - Na Instagram nalogu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića danas je objavljena poruka da kada nešto radite i gradite onda dođe i rezultat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.