Izvor: Luftika.rs, 08.Jul.2020, 15:56

Velike policijske snage na putu za Beograd (VIDEO)

Jedan korisnik društvene mreže Tviter objavio je video snimak na kome se vidi kako se veliki broj policijskih vozila uputio ka Beogradu, u kojem su tokom protekle noći, tokom protesta usled najave uvođenje novih mera u cilju suzbijanja koronavirusa, izbili neredi između policajaca i demonstranata.
Jedan od korisnika ove društvene mreže postavio je video-zapis sa autoputa ka Beogradu, na kojem se vidi kako se red službenih vozila MUP Srbije, jedno za drugim, uputio ka glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << gradu Srbije i to neposredno pre obraćanja predsednika Aleksandra Vučića javnosti, a povodom protesta koji je tokom prethodne večeri održan, piše Nova.rs.
– Us*o se žvalavi, sve jedinice hrle ka Beogradu, moramo biti pametniji od njih večeras – napisao je korisnik.
Usro se zvalavi, sve jedinice hrle kao Beogradu, moramo biti pametniji od njih veceras ✊ pic.twitter.com/AyTsGyyANa
— Je suis HELICOPTER (@Sunkissbeach12) July 8, 2020

Interesantno je i da pojedini korisnici društvenih mreža ističu i da policija ne dozvoljava ulazak građanima u Beograd.
Takođe, na autoputu iz pravca Novog Sada ka Beogradu danas oko podneva snimljena je dugačka policijska kolona koja se kretala ka glavnom gradu.
Podsetimo, povodom protesta i nereda koji su se tokom noći dogodili u centru Beograda, oglasio se i Gradski štab za vanredne situacije Novog Sada, koji je doneo odluku da se pojačaju mere u gradu, kako bi se sprečilo eventualni dolazak ljudi oz drugih gradova, odnosno Beograda, ukoliko se donese odluka o uvođenja policijskog časa u prestonici za vikend.
Vučić: Brutalno političko nasilje, ipak ništa od policijskog časa?

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.