Velika tuča BBB i Torcide na autoputu, ima povređenih

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika tuča BBB i Torcide na autoputu, ima povređenih

Nešto posle 13.00 sati došlo je do velikog sukoba između navijača Dinama - Bed Blu Bojsa i pristalica Hajduka - Torcide na autoputu Zagreb - Rijeka, u blizini tunela "Sveti Marko", prenose hrvatski mediji.

Dinamo u 17.00 sati igra utakmicu kupa u Puli, dok Hajduk igra protiv Vinogradara u Mladini kod Jastrebarskog. Navijači su tako iskoritili gostovanja svojih klubova za međusobni okršaj.

- Policija je primila dojavu o sukobu na autoputu Rijeka - Zagreb >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u smeru Zagreba. Intervencija policije je u toku i to je sve što vam za sada mogu reći - potvrdila je Senka Staroveški, policijska službenica u odnosima s javnošću Karlovačke Policijske uprave.

Prema informacijama Jutarnjeg lista, u sukobu je učestvovalo 100-tinak pripadnika Torcide i upola manji broj navijača Dinama, a navodno ima puno povređenih.

(Foto: Ilustracija MN Press)
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makljaža "torcide" i "BBB" na autoputu!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2015

Navijači zagrebačkog Dinama žestoko su se potukli sa pristalicama Hajduka u sredu nešto posle 13 sati na autoputu Zagreb - Rijeka u blizini tunela "Sveti Marko", piše jutarnji.hr...Navijači Dinama popularni "Bed blu bojsi" su krenuli u Pulu gde Dinamo igra meč nacionalnog kupa. Pristalice Hajduka,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.