Važno: Na autoputu, u smeru ka nišu, dve trake zatvorene

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 06:56

Važno: Na autoputu, u smeru ka nišu, dve trake zatvorene

Na auto-putu E-75, posle Begaljičkog brda, u smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Vozna i zaustavna traka zatvorene za saobraćaj.

Kako je saopšteno iz Puteva Srbije, ekipe su na terenu, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja.

Iz Puteva Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oprez na auto-putu za Niš: Zatvorene dve trake za saobraćaj

Izvor: B92, 30.Jun.2023

Na auto-putu E-75, posle Begaljičkog brda, na kilometru 233+100, u smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna traka zatvorene za saobraćaj, saopštili su Putevi Srbije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.