Dim od vatrometa mogući uzrok lančanog sudara u Engleskoj

Izvor: Blic, 06.Nov.2011, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dim od vatrometa mogući uzrok lančanog sudara u Engleskoj

Britanska policija saopštila je danas da je moguće da je dim od vatrometa povezan sa lančanim sudarom 34 vozila u petak, 4. novembra, na autoputu u Somersetu na jugozapadu Engleske, kada je poginulo sedam, a povređena 51 osoba. Sedam osoba poginulo je u lančanom sudaru na autoputu u Somersetu

Policijski zvaničnik Entoni Bengam rekao je da su očevici izjavili da je zbog gustog dima bila otežana vožnja autoputem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prema njegovim rečima, policija je pokrenula istragu o vatrometu, koji je bio ispaljen u isto vreme kad se i sudar dogodio.

Vatromet je bio ispaljen u sklopu obeležavanja dana Gej Fouksa, engleskog revolucionara, koji je u 17. veku pokušao da raznese parlament.

Policija je saopštila da su sva vozila uklonjena sa autoputa, ali da svi putni pravci još nisu otvoreni.

Povezane vesti: Nastradala u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš Mladić poginuo, četiri osobe teško povređene u sudaru Oteto sedam estonskih turista u Libanu U 136 udesa poginula jedna osoba, 64 povređene Pregazio pešaka i pobegao

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dim od vatrometa uzrok lančanog sudara?

Izvor: Mondo, 06.Nov.2011

Britanska policija navodi da je moguće da je dim od vatrometa povezan sa lančanim sudarom 34 vozila u petak, 4. novembra, na autoputu u Somersetu na jugozapadu Engleske, kada je poginulo sedam, a povređena 51 osoba.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.