VOZAČI, OPREZ: Na ovim lokacijama počinje velika RADARSKA KONTROLA brzine izvan autoputa

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 13:16

VOZAČI, OPREZ: Na ovim lokacijama počinje velika RADARSKA KONTROLA brzine izvan autoputa

Kako saznajemo u Upravi saobraćane policije MUP-a Srbije uskoro bi trebalo da počne kontrola prosečne brzine izvan autoputa.

Kontrola brzine će meriti na mestima na kojima se saobraćajne nesreće najčešće dešavaju upravo zbog prekoračenja brzine.

Za početak, prosek će se meriti na po četiri deonice na putevima: Kraljevo-Raška, Novi Pazar-Ribariće kao i na tri deonice između Užica i Zlatibora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Stoga, preporučuejmo da poštujete saobraćajne propise i prilagodite svoju brzinu, kako bi izbegli neželjene posledice i plaćanje skupih prekršaja za prekoračenje brzine.

Važna napomena je da se cene kazni za nasliničku vožnju i prekoračenje brzine kreću od 3.000 do 150.000 dinara kao i kazna zatvora, dodeljivanje kaznenih poena i zabranu upotrebe motornim vozilom do 12 meseci u zavisnosti od prekršaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.