Uobičajene saobraćajne gužve u popodnevnom špicu

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uobičajene saobraćajne gužve u popodnevnom špicu

Popodnevne saobraćajne gužve su u ovom trenutku vidljive na svim prilazima ka gradu, a većih zastoja ima pri uključenju na Brankovo most i Gazeli, kažu u "Žutom" taksiju.

Velika gužva stvara se iz pravca Novog Beograda ka Gazeli, ističu dispečeri "Žutog taksija", dok se na Pančevačkom mostu saobraćaj odvija bez većih zastoja.

Takođe, zastoji su primetni i kod isključenja sa autoputa ka Ustaničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulici i Južnom Bulevaru.

Povezane vesti: Nema gužvi u gradu Gužve na mostovima Gužve jedino na Gazeli Od sutra otvoren izlaz sa Gazele ka Sajmu i Savskoj ulici I dalje gužve na prilazima "Gazeli"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez gužvi, usporeno samo na Gazeli

Izvor: Blic, 07.Jul.2011, 09:15

Saobraćaj u Beogradu se trenutno odvija bez gužvi i zastoja, a usporen je na "Gazeli" i na prilazima tom mostu, kažu u "Žutom" taksiju...Pojačan je i intenzitet saobraćaja i u Takovskoj ulici, iz pravca Kneza Miloša, i od Sajma ka gradu...Na beogradskim ulicama je 1.029 vozila javnog gradskog...

Nastavak na Blic...

Bez gužvi, usporeno samo na Gazeli i oko Sajma

Izvor: Blic, 07.Jul.2011

Saobraćaj u Beogradu se trenutno odvija bez gužvi i zastoja, a usporen je na "Gazeli", prilazima tom mostu i oko Sajma, kažu u "Žutom" taksiju...Pojačan je i intenzitet saobraćaja u Nemanjinoj ulici, gde se oko 11 sati pokvario semafor. Manje gužve su na prilazima sa aerodroma, na potezu između...

Nastavak na Blic...

U gradu nema gužvi čak ni na mostovima

Izvor: Blic, 07.Jul.2011

Trenutno se saobraćaj u Beogradu odvija bez gužvi i zastoja, a već uobičajenih kolona automobila nema čak ni na Gazeli, kažu u "Žutom" taksiju..Na beogradskim ulicama nikad nije bilo mirnije, nema saobraćajnih gužvi i zastoja, a kolone vozila ne mogu se videti čak ni na prestoničkim mostovima...Na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.