Ukor nije pomogao: Nemački dečak se ponovo provozao maminim golfom jureći 180 na sat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukor nije pomogao: Nemački dečak se ponovo "provozao" maminim golfom jureći 180 na sat

Desetogodišnji dečak koji se ranije ove nedelje provozao po nemačkom autoputu u majčinom "folksvagenu", nakon čega je ukoren, ponovo je to učinio vozeći 180 kilometara na sat, i sada je poslat na psihološko savetovanje.

Dortmundska policija saopštila je danas da je ovaj školarac ukrao ključeve "golfa" oko ponoći i odvezao se iz svog rodnog grada Zosta do Dortmunda, udaljenog oko 50 kilometara.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kaže da je jedan vozač prijavio dete koje se vozi velikom brzinom po gradu, rekavši da ga "crveno svetlo i propisi o vožnji izgleda ne zanimaju", prenosi AP.

Dok je policija tragala za vozilom, dečak je napustio grad i na odmorištu se zaleteo u zadnji deo parkiranog kamiona. Niko nije povređen, ali je "golf" teško oštećen, prenosi agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.