Izvor: RTS, 24.Feb.2021, 15:49

Uhapšen kamiondžija iz Severne Makedonije zbog sumnje da je usmrtio mladića na auto-putu

Pripadnici policije u Leskovcu rasvetlili su saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginuo dvadesetsedmogodišnji mladić i uhapsili B. R. (1996) iz Severne Makedonije, zbog da je usmrtio mladića na auto-putu.
B. R. se tereti da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
On se sumnjiči da je, u noći između 13. i 14. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << februara ove godine u blizini Grdelice, upravljajući kamionom, udario dvadesetsedmogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo.
B. R. se, kako se sumnja, nakon nezgode nije zaustavio, već je nastavio da vozi.
Osumnjičenom je, po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDARIO GA, PA POBEGAO Uhapšen kamiondžija iz Makedonije zbog smrti mladića u Grdelici

Izvor: Blic, 24.Feb.2021

Leskovačka policija uhapsila je B. R. (24) iz Severne Makedonije zbog sumnje da je između 13. i 14. februara u blizini Grdelice kamionom udario 27-godišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.