UŽAS U INDIJI Šestorica muškaraca silobali ženu i njenu ćerku (14)

Izvor: Blic, 31.Jul.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U INDIJI Šestorica muškaraca silobali ženu i njenu ćerku (14)

Šestorica muškaraca silovala su jednu ženu i njenu 14-godišnju ćerku nakon što su zaustavili njihov porodični automobil na prometnom autoputu nedaleko od Nju Delhija i izvukli ih iz njega na obližnju livadu, saopštila je danas policija.

Do poslednjeg brutalnog seksualnog napada u Indiji došlo je u subotu rano ujutro, prenosi danas AFP.

Četiri muška člana porodice, koji su se takodje nalazili u automobilu, rekli su da su ih silovatelji vezali užetom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ukrali im stvari tokom napada, rekao je generalni direktor policije Daldžer Čaudhari francuskoj agenciji.

Policija je danas uhapsila 16 osoba, dok i dalje traga za glavnim osumnjičenim za napad, koji je izveden u državi Utar Pradeš, oko 65 kilometara južno od indijske prestonice.

"Glavni osumnjičeni je identifikovan. Pokušavamo da ga uhapsimo što je pre moguće i pošaljemo ga u zatvor u skladu sa oštrim zakonskim odredbama", rekao je Čaudhari.

Indija je pooštrila kazne za silovatelje posle fatalnog grupnog silovanja jedne studentkinje u Nju Delhiju 2012. godine, koje je privuklo pažnju svetske javnosti na zastrašujuće nivoe nasilja nad ženama u toj zemlji, podseća AFP.

I pored toga, silovanja i seksualni napadi se u Indiji dešavaju često, puneći novinske naslove gotovo svakodnevno.

Prema najnovijim zvaničnim podacima, u 2014. godini prijavljeno je ukupno 36.735 silovanja u toj zemlji, ali aktivisti tvrde da je broj slučajeva silovanja verovatno i znatno veći, jer mnoge žene ne prijavljuju silovanje zbog sramote koja se vezuje sa seksualne zločine
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novo grupno silovanje u Indiji, uhapšeni osumnjičeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jul.2016

Nekoliko muškaraca silovalo je jednu ženu i njenu 14-godišnju ćerku pored prometnog autoputu nedaleko od Nju Delhija, u Indiji, saopštila je danas policija...Najmanje 15 osoba je uhapšeno zbog umešanosti u taj napad, rekao je generalni direktor policije Daldžer Čaudhari...Nekoliko muškaraca...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.