UŽAS KOD BUBANJ POTOKA: Izašao da nešto proveri!?

Izvor: Mondo, 31.Mar.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KOD BUBANJ POTOKA: Izašao da nešto proveri!?

Jedan muškarac je poginuo, a dvoje ljudi je povređeno, tragičan je bilans nove nesreće na autoputu kod Bubanj potoka u Beogradu. Kilometarske kolone u smeru ka Nišu.

Foto: MONDO, Marko Čavić Ilustracija

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 9:30 časova dogodila na auto-putu Beograd - Niš, u smeru ka Nišu, poginuo je jedan muškarac, a dve su osobe povređene i hitno prebačene u Urgentni centar.

Da je jedan putnik poginuo potvrđeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i u beogradskoj Hitnoj pomoći i MUP-u.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je tokom vožnje primetio da nešto nije u redu sa automobilom pa je "izašao da proveri šta se dešava". U tom trenutku na njega je naleteo drugi automobil, javlja RTS.

Muškarac je ostao na mestu mrtav.

Udes na autoputu: Ima mrtvih, povređen Zoran Babić!

Zbog teške nesreće i uviđaja na tom delu puta stvorila se velika gužva, javlja "Kurir".

Kilometarska kolona otegla se u smeru ka Nišu čak do, kako tvrde očevici, Velikog Mokrog Luga.

Na auto-putu E75, kod Bubanj potoka, u smeru prema Nišu, zbog saobracajne nezgode saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.