UHAPŠENA DVOJICA RUMUNA: Na auto-putu varali građane, uvaljivali im bižuteriju za novac

Izvor: Kurir, 24.Jul.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENA DVOJICA RUMUNA: Na auto-putu varali građane, uvaljivali im bižuteriju za novac

Osumnjičeni se terete da su autoputu Beograd - Batrovci, na području Sremske Mitrovice, u dva navrata zaustavili automobile i pod izgovorom da im je vozilo u kvaru i da nemaju dovoljno novca za opravku, uzeli od oštećenih vozača po 1.000 franaka i 300 evra

BEOGRAD - Policija u Sremskoj Mitrovici saopštila je danas da je uhapsila dva državljanina Rumunije zbog sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

Kako se navodi, osumnjičeni su na autoputu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Beograd - Batrovci, na području Sremske Mitrovice, u dva navrata zaustavili automobile i pod izgovorom da im je vozilo u kvaru i da nemaju dovoljno novca za opravku, uzeli od oštećenih vozača po 1.000 franaka i 300 evra.

"Da bi otklonili sumnju, u zalog su davali zlatni nakit za koji se ispostavilo da je bižuterija", piše u saopštenju. Dodaje se da je prilikom kontrole na graničnom prelazu Batrovci, kod osumnjičenih pronađen lažni zlatni nakit i vizit-karte koje su delili prevarenim osobama.

Osumnjičeni su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, nakon čega im je rešenjem sudije Osnovnog suda otkazan boravak u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšena dva Rumuna, uzimali novac zaustavljajući automobile na autoputu

Izvor: Blic, 24.Jul.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su dva rumunska državljana za koja se sumnja da su izvršili krivično delo prevara...Oni se terete da su na autoputu Beograd - Batrovci, na području Sremske Mitrovice, u dva navrata, zaustavili automobile i pod izgovorom da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.