UBISTVO DEČAKA (4) PRED OCEM I MAJKOM: Napadači presreli njihovo vozilo na auto-putu i otvorili vatru! Mladić i devojka uhapšeni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023, 08:37

UBISTVO DEČAKA (4) PRED OCEM I MAJKOM: Napadači presreli njihovo vozilo na auto-putu i otvorili vatru! Mladić i devojka uhapšeni (FOTO)

Četvorogodišnji dečak ubijen je u pucnjavi na autoputu u Kaliforniji, kada su osumnjičeni presreli vozilo njegovih roditelja, a nakon hapšenja 29-godišnjeg muškarca i 27-godišnje žene, gradonačelnik Lankastera nazvao je incident "domaćim terorizmom"

Četvorogodišnji dečak iz Kalifornije, Gor Adamjan, smrtno je pogođen nakon što je muškarac otvorio vatru na porodično vozilo tokom incidenta na putu u petak.

Policijska uprava Los Anđelesa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštila je da se pucnjava dogodila oko 19:30 časova u petak na autoputu Sijera u Lankasteru u Kaliforniji.

Nezamislivo, ovo je mogla biti bilo koja od naših porodica. Mogao je biti bilo ko od nas. Apsolutno nema izgovora za ovo. Ovo je domaći terorizam u najgore obliku - rekao je gradonačelnik Lankastera R. Rek Paris.

Šerifova kancelarija saopštila je da su 29-godišnji muškarac i 27-godišnja žena uhapšeni u vezi sa smrtonosnom pucnjavom, dodajući da nema dodatnih osumnjičenih.

This is what @GavinNewsom 's liberal soft on Crime policies are doing to California. He belongs in jail not the Governors office.

Los Angeles-area boy, 4, shot and killed in road rage incident, 2 suspects arrestedhttps://t.co/VTrBAJYcqo

— RWC (@dirich1955) December 18, 2023
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.