U sudaru dva kamiona povređene dve osobe

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru dva kamiona povređene dve osobe

Jedna osoba je teže povređena, a druga lakše u nezgodi koja se dogodila sinoć nešto posle 21 sat na auto putu Skoplje-Niš, kod merošinske petlje, kada je kamion udario u prikolicu drugog kamiona natovarenog drvima i sleteo sa puta.

Nezgoda se dogodila kada je kamion sandučar udario u prikolicu kamiona natovarenog drvima na zaustavnoj traci, koja su se prilikom udarca rasula po putu.

Kamion je  zatim sleteo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << autoputa, a u smrskanoj kabini kamiona koji je naleteo, povređeni su vozač i njegov saputnik.

Kako saznaju Niške vesti, ekipa Hitne pomoći prevezla je povređene u Urgentni centar, a prema prvim informacijama oni nisu životno ugroženi.

„Jedan pacijent žali se na bolove u grudima i ramenima, zbog čega će biti na dalju dijagnostiku, dok je drugi pacijent zadobio lakše povrede“, rekli su u Urgentnom.

Izvor: Niške vesti

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.