U saobraćajnoj nesreći u Egiptu 25 poginulih

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći u Egiptu 25 poginulih

U Egiptu su jutros u sudaru autobusa i kamiona kod Sinaja život izgubile najmanje 25 osoba, među kojima ima i dece, saopštili su lokalna policija i hitna služba.

U sudaru je povrđeno još 25 lica, uključujući i vozača autobusa.

Autobus je prevozio putnike sa juga Sinaja prema Mansuri, u delti Nila. Vozila su se direktno sudarila na autoputu između Ojuna Muse i Sueca, pa su povređeni prebačeni kolima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hitne pomoći u bolnicu u Suecu.

Svi poginuli su Egipćani, a uzrok nesreće još nije poznat, navela je policija.

Juče je u dve saobraćajne nesreće poginulo 16 ljudi. Egipat je prije dva dana zahvatila oluja, što je izazvalo veliki broj nesreća na putevima.

Saobraćajne nesreće su u Egiptu česte, pošto se putevi slabo održavaju, a saobraćajni propisi se tek površno poštuju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poginulo 25 ljudi u sudaru autobusa i kamiona

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2014

KAIRO - U sudaru autobusa i kamiona rano jutros na egipatskom Sinajskom poluostrvu poginulo je 25 ljudi, među kojima je troje djece.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.