Izvor: Politika, 12.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dve nesreće dvoje poginulih

Subotica – Dve osobe su poginule, a tri su teško povređene u dve saobraćajne nezgode koje su se juče rano ujutru dogodile na području Subotice. U nesreći na autoputu Subotica – Novi Sad, u blizini naselja Klisa, oko pet časova sudarili su se autobus iz Slovačke i domaći teretni kombi i od povreda zadobijenih u ovoj nesreći život je izgubila Edita Hajdlova (35) iz Slovačke koja je preminula tokom operacije u subotičkoj Bolnici.

Teške povrede zadobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << su slovački državljani Elka Hanasova (23) koja ima teške povrede obe noge i Ladislav Gazdagh (39) koji je smešten u hirurškoj šok sobi a zadobio je prelom rebara i lopatica. Darko Novaković (32) koji je vozio kombi valjevske registracije ima politraume, operisan je i, prema rečima Dragane Penčić, portparola subotičke Bolnice, njegovo stanje za sada je stabilno.

Osim obaveštenja da se nesreća dogodila, subotička policija za sada nije saopštila šta je mogući uzrok ove saobraćajne nezgode.

U drugoj nesreći koja se dogodila dva časa kasnije u subotičkom prigradskom naselju Bajmok, u Trumbićevoj ulici, život je izgubio biciklista Stipan Berberović (75) na koga je naletelo vozilo „seat kordoba” slovenačkih registraskih oznaka kojim je upravljao B. R. (62) iz Subotice. U obe nesreće uviđaj je obavio istražni sudija Opštinskog suda u Subotici.



A.I.

[objavljeno: 13.07.2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.