Turčin sleteo na autoputu kod Jagodine

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jul.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turčin sleteo na autoputu kod Jagodine

Državljanin Turske u automobilu nemačkih registarskih oznaka, sletao sa kolovozne trake autoputa kod Jagodine, a u toj nesreći nema povređenih, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodine Gordana Cvetić.

Nezgoda se dogodila oko 17 sati u blizini Benzinske stanice MOL na kolovoznaoj traci od Beograda prema Nišu, objasnila je Cvetić.

Saobraćaj na tom delu autoputa nije bio u prekidu.

Policija utvrđuje uzrok nezgode.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turčin sleteo sa autoputa kod Jagodine

Izvor: B92, 05.Jul.2015

Državljanin Turske u automobilu nemačkih registarskih oznaka, sletao sa kolovozne trake autoputa kod Jagodine...U nesreći nema povređenih, izjavila je portparolka Policijske uprave u Jagodine Gordana Cvetić...Nezgoda se dogodila oko 17 sati u blizini Benzinske stanice MOL na kolovoznaoj traci od...

Nastavak na B92...

Turčin sleteo sa autoputa kod Jagodine

Izvor: Blic, 05.Jul.2015

Državljanin Turske u automobilu nemačkih registarskih oznaka, sleteo sa kolovozne trake autoputa kod Jagodine, a u toj nesreći nema povređenih, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodine Gordana Cvetić...Nezgoda se dogodila oko 17 sati u blizini Benzinske stanice MOL na kolovoznaoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.