Troje poginulo kod Vrčina!

Izvor: Prva.rs, 04.Jan.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje poginulo kod Vrčina!

Tri osobe su danas oko 17.50 sati poginule u saobraćajnoj nesreći na autoputu u smeru ka Beogradu, kod Vrčina.
Biro MUP Srbije za saradnju s medijima navodi da je "automobil izleteo van kolovoza, a u nesreći su stradali vozač i još dva putnika".
Prema informacijama sa lica mesta, u udesu nisu učestvovala druga vozila. Kako saznaje B92, automobil zaječarskih registarskih oznaka je, krećući se u smeru ka Beogradu izleteo sa puta kod skretanja za Vrčin.
Na kolovozu nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << tragova kočenja, a bela "Opel Korsa" je sletela u jarak, nekoliko puta se prevrnula i zaustavila kod betonskog bedema nadvožnjaka.
Potparolka Hitne pomoći doktorka Nada Macura izjavila je da su saobraćajnoj nesreći kod Vrčina život izgubila dva muškarca, stara 62 i 28 godina, i jedna 55-godišnja žena. 
Macura kaže da je smrt konstatovala doktorka iz Hitne pomoći Kaluđerica i da su vatrogoasci i policija već bili na mestu nesreće u trenutku dolaska ekipe Hitne pomoći iz Kaluđerice. 
Prema prvim informacijama, poginuli su iz Sokobanje, a verovatno se radi o tročlanoj porodici. 
Policija je obavila uviđaj i konstatovala da nije bilo kontakta sa drugim vozilima, a veruje se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine i mokrog kolovoza. 
Iako je taj deo autoputa potpuno osvetljen, ovo nije prvi put da se na toj relaciji događaju teške saobraćajne nesreće. 
Deo autoputa E-75 od Niša ka Beogradu je prohodan.
Izvor: tanjug, b92

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Tri osobe poginule kod Vrčina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2015

Tri osobe su danas oko 17.50 sati poginule u saobraćajnoj nesreći na autoputu u smeru ka Beogradu, kod Vrčina, rečeno je Tanjugu u Birou Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije za saradnju s medijima..."Automobil je izleteo van kolovoza, a u nesreći je stradao vozač i još dva putnika", rekli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.