Tragedija u Srbiji: Devojčica (5) iz Beograda nastradala u saobraćajki na autoputu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2017, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Srbiji: Devojčica (5) iz Beograda nastradala u saobraćajki na autoputu

Tuga

Petogodišnja devojčica H.K. iz Beograda nastradala je, dok je troje članova njene porodice, među kojima su trogodišnji brat, majka i otac Ž.K. povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodina na autoputu Novi Sad-Beograd kod Inđije.

Godišnjica STRAVIČNOG masakra u Veterniku: Krici majke i bake ubijenih anđela KIDAJU DUŠU!

Prema nezvaničnim informacijama, tragedija se dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošlog utorka oko 20.30, kada su se sudarila dva automobila.

- Moji prijatelji su sa decom bili u džipu i išli su iz Novog Sada ka Beogradu. Na njih je otpozadi naleteo, kako sam čula, drugi džip. Udario ih je toliko jako da je podigao zadnji deo džipa u kom su bili moji prijatelji. Od siline udarca njihov automobil se prevrnuo i petogodišnja devojčica je tom prilikom ispala iz vozila – priča prijateljica porodice koja je doživela nesreću.

Ona dodaje da je nesrećno dete verovatno preminulo od posledice povređivanja na mestu gde je ispala iz automobila.

- Teže je povređena i majka, a srećom, njen suprug i dečak lakše. Moja prijateljica je prevežena u Urgentni centar – rekla je potresena žena i objasnila da joj je bilo čudno da niko za pet dana nije objavio ni reč o tragediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.