Tragedija na autoputu: Pregažen na stajalištu busa

Izvor: Mondo, 30.Nov.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na autoputu: Pregažen na stajalištu busa

Na autoputu za Beograd - Zagreb, u blizini aerodroma "Nikola Tesla", dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba pod, za autoput, neobičnim okolnostima.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Nesreća se dogodila kada je kada je automobil izleteo s autoputa na autobusko stajalište, nezvanično saznaje tabloid Kurir.

Ivanjica: Starac usmrtio pešaka kolima!

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vrši uviđaj, nakon koga će se znati pojedinosti ove, zajedan međunarodni autoput na kom ne bi trebalo da bude autobskih stajališta, neobične nesreće.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tragedija na autoputu: Pregažen na stajalištu busa

Izvor: Mondo, 30.Nov.2018

Na autoputu Beograd - Zagreb, u blizini aerodroma "Nikola Tesla", dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba pod, za jedan autoput, neobičnim okolnostima.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.