Teška sabraćajna nesreća na autoputu u Austriji, jedna osoba poginula, više povređenih

Izvor: BKTV News, 30.Dec.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška sabraćajna nesreća na autoputu u Austriji, jedna osoba poginula, više povređenih

Jedna osoba je poginula, dok su tri povređene u saobraćajnoj nesreći na autoputu A11 u Austriji.

Nesreća se dogodila u petak kada je kamion kojim je upravljao 34-godišnji muškarac iz BiH udario u automobil koji je stajao pored puta, a zatim u još dva parkirana vozila.

Jedan je RAZLOG GLAVNI što je Jelenino ubistvo izazvalo pažnju javnosti kao nijedno drugo!

Kako pišu austrijski mediji, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 53-godišnji Bosanac zaustavio je svoj kombi kako bi pomogao Srbinu koji se, iz nepoznatih razloga, zaglavio pored puta. Nekoliko trenutaka zatim na njih je naleteo kamion.

Na licu mesta poginuo je Šefkija Skenderović (53) iz Bužima sa prebivalištem u Salcburgu, zbog čega su brojni Bužimljani danas u šoku, budući da se radi o velikom humanisti iz ovog grada.

U nesreći su teško povređena i dvojica muškaraca iz BiH, starosti 21 i 23 godine. Prema policijskom izveštaju, još nije jasno u kojem su se vozilu nalazili.

U izvlačenju unesrćenih učestovalo je čak 25 vatrogasaca, dok je ovaj deo autoputa bio potpuno zatvoren za saobraćaj do kasno u noć.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.