TRAGEDIJA! Poginuo svetski i evropski šampion! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA! Poginuo svetski i evropski šampion! (VIDEO)

Poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu Kijev-Čop

Šampion sveta i Evrope u obaranju ruku, 33-godišnji Andrej Puškar, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu Kijev-Čop, prenose ukrajinski mediji.

U automobilu sa Puškarom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio i njegov kolega iz reprezentacije Oleg Žoh, kao i Žohov otac. Na njihovo vozilo je naleteo kamion koji se kretao u suprutnom smeru.

RIP Andrey Pushkar :(( one of the greatests to bless the sport pic.twitter.com/f39EhOFfLU

— Gillette (@gilllettefusion) November 14, 2018

U stravičnom sudaru su poginuli reprezantativac i Žohov otac, dok je Oleg sa teškim povredama prevezen u bolnici, gde se lekari bore za njegov život.

Prema izveštaju policije, do nesreće je došlo kad je otac Olega Žoha, koji je vozio auto, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u drugu traku i direktno se sudario sa kamionom.

Užasne fotografije sa lica mesta možete pogledati KLIKOM OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.