Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 14:04

TRAGEDIJA: Poginula na autoputu Šejli Lip (21)! Nije imala vezan pojas

Samo desetak dana pre svog velikog sportskog debija.

Mlada MMA fajterka Šejli Lip (21) poginula je u saobraćajnoj nesreći. Ona je nastradala u sudaru dva automobila na auto-putu u Minesoti, a kako izveštaji kažu ona je u trenutku nesreće bila na suvozačkom mestu i nije imala vezan pojas.

Rising MMA star Shalie Lipp dies aged 21 just days before huge fight - https://t.co/vp51x0p6v6 @ULTfightFANS #MMA #UFC pic.twitter.com/4oiObzcBSd

— Ultimate Fight >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fans (@ULTfightFANS) May 8, 2023

Amerikanka je poginula uočia pre svoje prve velike borbe koja je trebalo da se održi 20. maja na "Ignite No Mercy 11" događaju u Kent Frimen Areni u Detroitu.

A post shared by Shalie Lipp (@shalielipp)

- Srce mi je slomljeno. Bila si divno ljudsko biće, s puno potencijala i energije. Jedna od retkih ljudi koje sam sreo koji su iskreno želeli da postanu veličine - poručio je njen trener Erik Svini u oproštaju na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.