Sudaru kamiona i automobila kod Niša, povređene tri osobe

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2023, 16:24

Sudaru kamiona i automobila kod Niša, povređene tri osobe

U sudaru kamiona i automobila oko podneva na autoputu kod Niša, povređene su tri osobe koje su zbrinute u niškom Univerzitetsko kliničkom centru. Nakon dijagnostike, jedna osoba je zadržana dok su dva učesnika nezgode posle pregleda na odeljenju intervencija UC UKC Niš i usled lakših telesnih povreda otpuštena na kućno lečenje.

Saobraćajna nezgoda se dogodila u blizini Trupalskih šuma i isključenja Niš-sever, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a saobraćaj na toj deonici autoputa nije bio obustavljan iako se kamion leskovačkih registarskih tablica prevrnuo.

Vozac kamiona primljen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra UKC Niš, odrađena mu je kompletna dijagnostika i u trenutno stabilnom stanju biće zadržan na opservaciji do sutra - kaži u UKC Niš.

Policija je obavila uviđaj i za sada još uvek nije poznato šta je uzrok ove saobraćajne nezgode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.